Je kunt deze header niet bekijken, omdat je niet de nieuwste flash player op je computer hebt! Download hem hier!

Trouw

 

Ja, ik wil……

Bij alles wat geregeld moet worden hoort ook het bruidsbloemwerk. De foto’s op deze site geven een impressie van de vele mogelijkheden, maar het bloemwerk wordt natuurlijk voor jullie op maat gemaakt! Passend bij jullie persoonlijkheid, trouwkleding en uitstraling.

Handgebonden of draadgebonden, modern of toch liever klassiek, één kleur of bont gekleurd met al deze keuzes wordt jullie dag persoonlijk en onvergetelijk!

Het bruidsbloemwerk wat ik voor jullie kan verzorgen kan bestaan uit:
– Bruidsboeket
– Bruidsmeisjesboeket / jonkerstafje
– Corsage
– Autoversiering
– Antenne linten
– Ruimteversiering voordeur, kerk, stadhuis, feestzaal
– Bedankbloemen
– Strooibloemen

Rouw

Bloemen zijn emotie

Rouwbloemwerk verdient speciale aandacht. Het is de laatste mogelijkheid om uw dierbare een waardig afscheid te geven. Tevens biedt het troost aan de nabestaanden.

Vele uitvoeringen van rouwbloemwerk zijn mogelijk. Een rouwarrangement, een kistversiering, een rouwboeket, dit alles van klassiek tot modern en eventueel met de verwerking van een persoonlijk voorwerp.

Workshops

Altijd al het hoe, wat en waarom van het bloemschikken willen weten?

Maak dan een afspraak voor het volgen van een gezellige en creatieve bloemschik workshop vol technische tips en leuke ideeën! De workshops zijn volledig verzorgd. Het gebruik van gereedschappen, evenals alle plantaardige materialen, hulpmaterialen en ondergronden zijn inbegrepen. Tevens wordt er ook gezorgd voor een kopje koffie/thee met iets lekkers.

De workshops kunnen individueel of per groep worden gegeven in mijn bedrijfsruimte, Hoofdstraat 24 in Hooghalen of op locatie.Kinderworkshops

Op zoek naar een leuk kinderfeestje?

Ook kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn.
Met wat hulp maken ze tijdens de kinderworkshop de fraaiste creaties!

Demonstaties en evenementen

Kennis voor een breder publiek!

 

Flora Projects geeft op uitnodiging van organisaties ook demonstaties.
Lekker een avond genieten terwijl u de fijne kneepjes leert.

Verder ben ik regelmatig arrangeur bij diverse evenementen en wedstrijdleiding/jurylid bij nationale en internationale wedstrijden.