Je kunt deze header niet bekijken, omdat je niet de nieuwste flash player op je computer hebt! Download hem hier!

08-20 October 2017, worldskillsabudhabi2017.com

‘Expert’ staat binnen EuroSkills en WorldSkills synoniem voor ‘jurylid’. Experts vervullen een belangrijke rol bij het organiseren van de vakwedstrijden. Stuk voor stuk zijn ze belezen in hun vakgebied. Met deze expertise beoordeelt de expert de deelnemers aan de hand van criteria.

Per wedstrijdonderdeel vervullen de experts de taak als jurylid. Zij worden aangestuurd door een chief expert, die op zijn beurt de regels handhaaft, de beoordelingsteams samenstelt en de beschikbare tijd controleert. Hij of zij wordt geassisteerd door een deputy, die onder andere verantwoordelijk is voor het invoeren van de beoordelingsgegevens.

Zie hieronder de Nederlandse experts voor WorldSkills Abu Dhabi.

Foto: World Skills Netherlands