Je kunt deze header niet bekijken, omdat je niet de nieuwste flash player op je computer hebt! Download hem hier!

Nederland 50 jaar naar internationale vakwedstrijden
Dit jaar neemt Nederland vijftig jaar deel aan internationale vakwedstrijden. In 1962 vertrokken acht Nederlandse jongeren naar de internationale wedstrijden in het Spaanse Gijón. Er waren toen 156 deelnemers uit tien landen. Wat een verschil met WorldSkills 2011 in Londen: bijna duizend deelnemers uit meer dan vijftig landen! In die tijd hebben zo’n 800 Nederlandse jongeren deelgenomen.

Jubileumboek
Skills Netherlands maakt ter gelegenheid van vijftig jaar deelname aan WorldSkills en EuroSkills een jubileumboek. In dit boek komen oud-deelnemers, jury-leden en betrokkenen van allerlei organisaties aan het woord.

….ja spannend, want ik sta als oud-deelnemer voor het vak bloemschikken in het boek. Ik vertegenwoordigde Nederland in 2003 bij WorldSkills in het Zwitserse Sant Gallen.

Het boek wordt gepresenteerd tijdens het MBO-diner op 17 september 2012.
Daarna volgt meer informatie.